کتابخانه عمومی امام خمینی (ره) صوفیان

نهاد کتابخانه های عمومی کشور

کتابخانه عمومی امام خمینی (ره) صوفیان

نهاد کتابخانه های عمومی کشور

کتابخانه عمومی امام خمینی (ره) صوفیان
کتابخانه عمومی امام خمینی ره صوفیان در 19 دی ماه 1373 تاسیس گردیده است و بیش از 27000 نسخه و با بیش از 22000 عنوان کتاب دارد و کتابخانه بصورت قفسه باز اداره می شود و سالنهای مطالعه خواهران و برادران بصورت مجزا می باشد و کتب مرجع هم مستقل می باشد و ساعات کار کتابخانه از ساعت 7/30 صبح شروع و تا ساعت 18/30 ادامه می یابد .
برنامه نرم افزاری کتابخانه برنامه سامان نهاد کتابخانه های عمومی کشور می باشد .
اتاق مستقل کودک کتابخانه ، با کتابهای کودکان و انواع اسباب بازیها برای استفاده اضای محترم کتابخانه موجود می باشد .


کتابی که در ایران بیش از شصت بار به چا‍پ رسیده و خوانندگان بسیاری را به خود جلب نموده است. نویسنده‌ی این کتاب که شخصی آمریکایی است، سالیان بسیار در حرفه های هنرمند (نقاش) و خطیب، شهرت بسیاری داشت. افراد بی‌شماری در کلاس‌هایش شرکت می‌جستند و از این طریق، پیام معنویت را به گروهی وسیع می‌رساند.

بزرگ‌ترین راز موفقیتش این بود که همواره خودش بود: ساده و صمیمی و بی‌تکلف و شوخ‌طبع. هرگز نخواست قراردادی و ادیب مآب یا دارای نفوذی تحمیلی باشد…
این کتاب یکی از کتاب هایی است که میتواند برای افراد برای شروع زندگی الگویی باشد و به جرات می توان گفت که این کتاب بهترین کتابی  است که  در خصوص قانون جذب و ثروت و سلامتی و خوشبختی نوشته شده است.

بخشهایی از کتاب:

زندگی، یک بازی است؛
بیشتر مردم زندگی را پیکار می‌انگارند. اما زندگی پیکار نیست، بازی است. زندگی، بازی بزرگ داد و ستد است. زیرا آنچه آدمی بکارد همان را درو خواهد کرد. یعنی هر آنچه از آدمی در سخن یا عمل آشکار شود یا بروز کند به خود او باز خواهد گشت؛ و هر چه بدهد بازخواهد گرفت. اگر نفرت بورزد، نفرت به او باز خواهد آمد. و اگر عشق ببخشد، عشق خواهد ستاند. اگر انتقاد کند، از او انتقاد خواهد شد. اگر دروغ بگوید به او دروغ خواهند گفت. و اگر تقلب کند به او حقه خواهند زد. همچنین به ما آموخته‌اند که قوه‌ی تخیل در بازی زندگی نقشی عمده دارد.

هر آنچه آدمی در خیال خود تصور کند- دیر یا زود- در زندگی‌اش نمایان می‌شود. مردی را می‌شناسم که از مرضی معین که بسیار نادر بود می‌ترسید. او آن قدر به آن مرض اندیشید و درباره‌اش مطالعه کرد که آن بیماری آشکارا بدنش را فراگرفت و مرد. او در واقع، قربانی خیال‌پردازی خود شد.


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۱۲/۲۲
حسین حقانی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی